top of page

Therapie aanbod

De diepte van de verbinding (ook wel hechting genoemd) met het (on)bewuste trauma en verlies heeft invloed op de impact van de belemmeringen en blokkades die je ervaart.

 

Daarom werkt B'Leef vanuit de drie pilaren Hechting, Trauma en Rouw waarin jij centraal in staat. Vanuit deze drie pilaren worden er ook diverse passende methodes ingezet, zoals de methode 'hechten en verbinden', familie opstellingen, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en rouwverwerking. De diverse methodes en technieken die ik inzet, helpen jou je reis te maken van trauma en verlies naar veerkracht.

 

Een therapie voor jou op maat, voor daadwerkelijke verandering!

Individuele therapiesessies

1

Hechting

De eerste verbindingen ontstaan al vanaf het eerste moment van zwangerschap, waar het ongeboren kind zich in de baarmoeder bevindt. Samen met jou zullen wij gaan kijken naar de eerste verbindingen en relaties in jouw leven. Vervolgens zullen wij hechten en verbinden met jezelf en jouw familiesysteem, door middel van familieopstelling.

2

Trauma

EMDR therapie staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en helpt je weer op weg als het niet lukt om een heftige gebeurtenis goed te verwerken. Deze techniek is effectief bij traumaverwerking, helpt jou om de scherpe randjes er af te halen en sterker te worden waar het pijn doet. Jouw trauma zal jouw verdere reis naar groei, liefde en geluk niet meer belemmeren.

3

Rouw

Verlies staat lineair aan het kind- en mensenleven. Verlies is meer dan alleen een overlijden, verlies is ook een scheiding, een levend verlies, een verlies van huis of haard, maar ook bij andere grote ingrijpende gebeurtenissen.  Soms lukt het ons om de verliezen op eigen veerkracht te helen. Maar als dit niet lukt, ben ik er voor jou. Wij zullen het verlies niet verwerken, maar het verlies verweven in ons leven.

bottom of page