top of page
DSC_4921.jpg

Werkwijze & Tarieven

Vrijblijvend eerste Intake- en  kennismakingsgesprek

​Plan een gratis vrijblijvend startgesprek in om samen te kijken of ik jou (of je kind) therapeutisch kan begeleiden in de reis van trauma en verlies naar veerkracht en verlichting voor daadwerkelijke verandering. Tijdens het startgesprek zullen wij kijken of ik de aangewezen therapeut ben voor jou. Ik vind het belangrijk dat er een klik is, omdat jij je kwetsbaarheid gaat delen en de verbinding tussen therapeut en client daarin centraal staat. 

01

02

Psycho analyse 

Vervolgens zullen wij samen gaan kijken hoe wij de therapiesessies vorm gaan geven om hulp op maat aan te reiken. Dit doen wij onder o.a. door middel van een affectregulatietest, draagkrachttest, hartmodel en trauma- en verlies analyse.

03

De therapiesessies op maat 

Na het startgesprek maak ik een passend therapieplan voor jou en zullen wij samen jouw reis van trauma en verlies aangaan om liefde en geluk weer te kunnen omarmen. Gemiddeld duur van het therapieproces zijn 15 waardevolle intensieve therapiesessies. Gedurende de therapiesessies worden er diverse methodes ingezet, zoals familieopstellingen, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) therapie, rouwtherapie en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

04

Nazorg voor duurzame zorg

We are constantly working to improve our offerings and expand upon our technological capabilities. Our expert team of professionals is passionate about developing the most advanced tech on the market. Ready to experience the future? Get in touch.

Na het startgesprek bedragen de kosten per therapiesessie €150,00 exclusief BTW. De duur van een therapiesessie is 60 á 90 minuten.

Omdat ik geen diagnostiek aanbied en hulp verleen zonder verwijzing, is vergoeding via een zorgverzekeraar helaas (nog) niet mogelijk. In de nabije toekomst (verwachting december 2024) zal er vergoeding mogelijk zijn van de zorgverzekering 20 a 100 % afhankelijk van jouw zorgverzekering.

bottom of page